Home

Opening Walibi Holland uitgesteld

Opening Walibi Holland uitgesteld Biddinghuizen - 25 maart 2021.  Pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen stelt de opening van het pretpark tot nader order uit. Het park zou eigenlijk 2 april open gaan. Omdat er tijdens de coronapersconferentie nog geen versoepelingen aangekondigd zijn, is die datum niet meer haalbaar.

In een interne mail staat dat het park hoopt op 1 mei de deuren weer voor bezoekers te kunnen openen. Mocht er vanuit de overheid eerder groen licht gegeven worden om open te gaan, "dan regelen we dat", staat in de mail. Het vakantiepark Walibi Village zal wel op 2 april opengaan.

In een persbericht laat het attractiepark weten te hopen dat het kabinet de steunmaatregelen voor de sector verbetert. Daarnaast heeft Walibi bij Fieldlab aangegeven graag mee te willen werken aan een onderzoek naar de verspreiding van corona in pretparken. "Om zodoende wetenschappelijk aan te tonen wat we al weten: een dagje Walibi is veilig", aldus directrice Mascha van Till. In de mail aan het personeel staat dat het pretpark verwacht daar binnenkort meer over te horen.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat