Home

Opvallende vacature bij Walibi geen 1-aprilgrap

Opvallende vacature bij Walibi geen 1-aprilgrap Biddinghuizen - 30 maart 2021.  Pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen heeft een opvallende vacature online gezet: achtbaantester. "Omdat door de uitgestelde opening van het park de achtbanen langer stil moeten staan zoeken we iemand die ze in beweging blijft houden", staat in de wervingstekst.

Kandidaten voor de tijdelijke baan vereisen stalen zenuwen en een sterke maag, stelt Walibi. "Als tester ga jij elke ochtend, na een (niet al te zwaar) ontbijt en een kopje koffie, het park op en alle achtbanen van Walibi Holland controleren en testen." En daar blijft het niet bij. "Elke achtbaan controleer jij minimaal één keer, maar het liefst meerdere keren op verschillende tijden van de dag én op verschillende plaatsen in de achtbaan."

Verder wordt van de kandidaten flexibiliteit verwacht. Ze moeten ook andere testritjes op zich nemen, zoals La Grande Roue en de Tomahawk. Het is wel een tijdelijke baan; zodra het park weer normaal bezoekers kan ontvangen, staat de achtbaantester weer op straat.

Geen 1 april-grap
Vanwege de timing van de advertentie wordt op de sociale media gesuggereerd dat het gaat om een 1 april grap. Een woordvoerder van Walibi Holland ontkent dat tegenover Omroep Flevoland in alle toonaarden, en zegt dat het gaat om een serieuze baan.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat