Home

Coronatoegangsbewijs verplicht voor Walibi Fright Nights

Coronatoegangsbewijs verplicht voor Walibi Fright Nights Biddinghuizen - 18 augustus 2021.  Bezoekers van de Halloween Fright Nights bij Walibi Holland in Biddinghuizen moeten zich laten testen, als ze niet volledig gevaccineerd zijn. Omdat het evenement pas in oktober georganiseerd wordt, kunnen de coronamaatregelen in overleg met de overheid nog wel veranderen.

"Tijdens Halloween Fright Nights creëren wij een veilige Walibi-bubbel waar je enkel tot toegelaten wordt met een geldig coronatoegangsbewijs", staat te lezen in een brief van het pretpark. Een geldig coronatoegangsbewijs krijgen bezoekers als ze volledig gevaccineerd zijn, een negatief testbewijs hebben dat minder dan 24 uur oud is of als ze een herstelbewijs kunnen laten zien. Doen bezoekers dat niet, dan krijgen zij geen toegang tot het park.

Medewerkers
Iedereen die de "Walibi-bubbel" betreedt moet een coronatoegangsbewijs laten zien. Dat geldt dus ook voor medewerkers en leveranciers. Als werknemers dat niet willen laten zien, krijgen ze vervangend werk aangeboden. Dat werk is in het vakantiepark Walibi Village.

Halloween-stijl
In oktober is het park volledig in Halloween-stijl. Verder zijn er acteurs die bezoekers laten schrikken. Het attractiepark is vorig jaar na een aantal dagen gestopt met de speciale editie. Door zware regenval gingen bezoekers schuilen en konden ze niet meer de vereiste 1,5 meter afstand bewaren.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat