Toch coronatoegangsbewijs nodig tijdens Walibi Fright Nights

Toch coronatoegangsbewijs nodig tijdens Walibi Fright Nights Biddinghuizen - 4 oktober 2021.  Bezoekers aan de Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days op Walibi Holland, moeten om het park binnen te komen nu toch een coronatoegangsbewijs laten zien. Dat maakte het park zojuist bekend, nadat de Gemeente hierover een belsuit nam.

Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het toegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Na afstemming met de Gemeente Dronten, heeft Walibi Holland daarop besloten het toegangsbewijs niet aan gasten te vragen. Na verdere verdieping, is de Gemeente Dronten afgelopen vrijdag tot de conclusie gekomen dat een aantal locaties in het park niet kan worden gekenmerkt als doorstroomlocatie, "Met als gevolg dat wij onze gasten moeten vragen om een coronatoegangsbewijs bij een bezoek", aldus Walibi.

Geld terug
Wie een ticket heeft gekocht in de veronderstelling dat er geen Testen voor Toegang nodig was, kan desgewenst zijn of haar geld terugkrijgen. Hierover ontvangen zij binnenkort bericht, of kijk op deze pagina van Walibi. Een aanvraag voor restitutie moet voor 7 oktober worden gedaan.

Redactie BHZnet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat