Home

Schaatsen woensdagmiddag 30 januari afgelast

Schaatsen  woensdagmiddag 30 januari afgelast Biddinghuizen - 29 januari 2008.  Omdat het niet helemaal zeker is of er wel voldoende ijs ligt, gaat de schaatsmiddag op 30 januari bij FlevOnice niet door.

Ruim vierhonderd kinderen hadden zich voor deze middag opgegeven. Gelukkig komt er een herkansing.

De hoge temperaturen van de laatste dagen, alsmede de wind, hebben ervoor gezorgd dat de ijsvloer naar alle waarschijnlijkheid niet goed genoeg zal zijn om op te schaatsen. Dorpsbelangen kan zich voorstellen dat het voor de kinderen en hun begeleiders een teleurstelling is, maar volgende week is er een nieuwe kans.

Degenen die zich alleen hadden opgegeven voor 30 januari worden verzocht zich via schaatsen@ijsvogel.net aan te melden voor een andere datum (6 of 13 februari).

Van FlevOnice komt het bericht dat i.v.m. veiligheid voor iedereen het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen verplicht is.

Er is bij FlevOnice een beperkte mogelijkheid tot het huren van schaatsen (op=op).

Voor kinderschaatsen Easygliders wordt € 3,- berekend. Echte schaatsen, ook in kindermaten, kunnen gehuurd worden voor € 5,-

De weersverwachting voor volgende week ziet er voor het schaatsen iets gunstiger uit; lagere temperaturen dan deze week. Raadpleeg voor het laatste nieuws over het schaatsen van volgende week deze website.

Biddinghuizen. Ook schaatsen bij FlevOnice doen we samen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat