Home

Schaatspret bij FlevOnice

Schaatspret bij FlevOnice Biddinghuizen - 6 februari 2008.  Ruim tweehonderd kinderen en hun begeleiders hebben een plezierige middag beleefd bij Flevonice.

Terwijl het voorjaarszonnetje voorzichtig tevoorschijn kwam, maakten ze gebruik van het aanbod van FlevOnice om de nieuwe schaatsbaan uit te proberen.

Voor veel kinderen was het de eerste keer op het ijs. Een ervaring die door het uitblijven van échte winters nu opgedaan kan worden op de openlucht kunstijsbaan aan de Strandgaperweg.Schaatsen leren, dat gaat op een kunstijsbaan net als op natuurijs: met vallen en opstaan. Na een middag oefenen hadden de meeste kinderen de smaak goed te pakken. Schaatsen is hartstikke leuk, zo was de reactie van veel deelnemers.

FlevOnice, bedankt voor een fantastische middag!

Als de weersomstandigheden het toelaten kan er ook volgende week woensdagmiddag weer geschaatst worden. Meer informatie is verkrijgbaar via schaatsen@ijsvogel.netI.v.m. de veiligheid is voor iedereen het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen verplicht. Er is bij FlevOnice een beperkte mogelijkheid tot het huren van schaatsen (op=op).Voor kinderschaatsen Easygliders wordt € 3,- berekend. Echte schaatsen, ook in kindermaten, kunnen gehuurd worden voor € 5,-

Klik hier voor alle foto's

Biddinghuizen. Ook schaatsen bij FlevOnice doen we samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat