Home

Startschot Rintje Ritsma bij FlevOnice toertocht

Startschot Rintje Ritsma bij FlevOnice toertocht Biddinghuizen - 18 februari 2008.  Morgen, dinsdag 19 februari 2008 organiseert FlevOnice voor de eerste keer een toertocht.

De FlevOnice Toertocht zal in gepaste sfeer verreden worden op ’s werelds langste (5 kilometer) kunstijsbaan in Biddinghuizen.

Iedereen die mee wil doen kan zich vanaf 6.30 uur ’s ochtends inschrijven op de afstanden 50, 100, 150 en 200 kilometer. Om 7.00 uur zal het startschot gegeven worden door FlevOnice-ambassadeur Rintje Ritsma.Voor de minder vroege vogels is het goede nieuws dat starten mogelijk is tot 11.00 uur ’s ochtends. Deelnemers hebben vervolgens de hele dag de tijd om de afstand van hun keuze af te leggen.

De inschrijfkosten bedragen € 15,- (inclusief entree) per deelnemer ongeacht de te verrijden afstand. Deelnemers ontvangen na afloop van de door hun gereden afstand, op vertoon van hun stempelkaart, een herinnering van deelname aan de eerste toertocht op de Flevolandse natuurijsbaan.Naast de toerrijders zijn toeschouwers en minder fanatieke schaatsers uiteraard ook van harte welkom op deze mooie winterdag.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat