Home

Lions Golfdag geprolongeerd

Biddinghuizen - 13 maart 2008.  Voor het tweede jaar op rij wordt op Dorhout Mees in Biddinghuizen het Lions Golftoernooi georganiseerd. De opbrengst van het toernooi is voor een goed doel.

Jan Bonkes en Gerrit Schipper uit Nijkerk organiseren het komende Lions Golftoernooi op 25 april in Biddinghuizen. Een 'hole-in-one' voor een goed doel: 'De Postkamer'.

Postkamer
De Postkamer is een initiatief van enkele gedreven Nijkerkers, Stichting Philadelphia en Woningstichting Nijkerk. Een 'Grand Café' in het voormalige postkantoor met als doel om mensen met een geestelijke en/of fysieke beperking een zinvolle en creatieve dagbesteding in de maatschappij te bieden.

De Lionsclub Nijkerk verkoopt 4-persoonsarrangementen voor de hele dag van 950 euro. Het arrangement bestaat uit een flight van 4 personen, diner en sponsormogelijkheden. Naast de inschrijving voor bedrijven is het ook mogelijk om als groep van 4 personen in te schrijven.

Voor meer informatie over inschrijving en sponsoring kunt u contact opnemen met de Lionsclub Nijkerk of u belt met 0625 - 086 119.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat