Home

Informatiecentrum Veluwerandmeren geopend

Informatiecentrum Veluwerandmeren geopend Biddinghuizen - 20 maart 2008.  Onder grote belangstelling is woensdagmiddag 19 maart het Informatiecentrum Veluwerandmeren geopend.

De eer was aan mevrouw Bliek, gedeputeerde van de provincie Flevoland, de heer De Jonge, burgemeester van de gemeente Dronten en mevrouw Sneevliet, wethouder van de gemeente Elburg. Gezamenlijk lieten zij een grote hoeveelheid ballonnen los, waarbij het logo op de voorgevel zichtbaar werd.De realisatie van het Informatiecentrum heeft een aantal tegenslagen gehad. Vorig jaar mei werd het Informatiecentrum drie dagen voor de geplande opening volledig door brand verwoest. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de herinrichting van het Informatiecentrum.

De aanwezigen waren allen enorm onder de indruk van het resultaat.In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, dat is gehuisvest in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, nabij de brug tussen Elburg en Flevoland, wordt op speelse en interactieve wijze informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur in en rondom de Veluwerandmeren. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod.

Om het publiek kennis te laten maken met het Informatiecentrum worden er zaterdag 22 maart in en rond het Informatiecentrum verschillende activiteiten georganiseerd. Een bezoekje aan het Informatiecentrum is beslist de moeite waard!Meer informatie?
Mirjam Stoffer (projectleider)
Tel. 06-23294106

Jacob van Olst (voorzitter Raad van Bestuur)
Tel. 0320-286113Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat