Home

Landelijke opstepdag bij FlevOnice

Biddinghuizen - 21 maart 2008.  FlevOnice van een andere kant leren kennen? Stap op en step mee tijdens de landelijke ‘opstepdag’

De Nederlandse Autoped Federatie organiseert 29 maart 2008 voor de tweede keer de landelijke opstepdag. Op maar liefst 60 locaties in heel Nederland kunt u 'opstappen' en zo kennis maken met het steppen als vervoer, recreatie of sport.

Ook bij FlevOnice in Biddinghuizen kunt u op 29 maart 2008 gratis en vrijblijvend kennismaken met dit gezonde vervoersmiddel. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op de 5 kilometer lange asfaltbaan.

Speelkwartier, gespecialiseerd in "groot buitenspeelgoed” zal aanwezig zijn om u wegwijs te maken met de autoped. Middels een clinic kunt u zich laten voorlichten over de uiteenlopende mogelijkheden. Steppen zorgt voor een gezond gevoel, gespierde benen, verbaasde blikken en …steppen werkt verslavend…. U bent gewaarschuwd!

Uitgestept? Voor de kinderen verzorgt Speelkwartier skelters op de 400 meterbaan, trampoline springen en panna- voetbal. Degenen die toch nog even de ijzers onder willen binden kunnen terecht op de krabbelbaan!

Het belooft een gezellige dag te worden!

Alle opsteppunten in het land en meer info vindt u op http://www.opstepdag.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat