Home

Informatiecentrum geopend voor publiek

Informatiecentrum geopend voor publiek Biddinghuizen - 27 maart 2008.  Zaterdag 22 maart ging het Informatiecentrum Veluwerandmeren open voor het publiek. Ondanks het gure weer wisten al veel bezoekers de weg naar het Informatiecentrum te vinden. De bezoekers waren onder de indruk van de inrichting en vonden het Informatiecentrum buitengewoon leerzaam.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, dat is gehuisvest in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, nabij de brug tussen Elburg en Flevoland, kun je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied.


Onderwaterwereld quiz

Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Tot en met Koninginnedag is er een tentoonstelling van de Botterstichting uit Elburg te bewonderen. Een bezoekje aan het Informatiecentrum is dus beslist de moeite waard.Het Informatiecentrum is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.


Roggebotsluisspel

IIVR

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat