Home

SP feest op Walibi

Biddinghuizen - 13 april 2008.  Op 18 mei aanstaande organiseert de SP Van Jan Marijnissen haar jaarlijkse SP-ledendag. Dit jaar is gekozen voor het terrein van Walibi World in Biddinghuizen.

De ledendag is tegelijk een festival met muziek en, zo schrijft Jan Marijnissen op de SP-website: "Alle details zijn inmiddels al besproken en we zijn het er allemaal over eens: de SP gaat zich weer overtreffen. Het festival zal deze keer nog grootser en verrassender worden dan de voorgaande keren."

Voor de dag zijn al ruim tweeduizend kaarten verkocht.

Geschiedenis
De SP heeft een hele geschiedenis als het gaat om het organiseren van festivals. In de jaren tachtig organiseerden we Mandela-festivals om geld in te zamelen voor het ANC, de Zuid-Afrikaanse anti-apartheidsbeweging. De formule was simpel: de SP zorgde voor het podium, het geluid, het licht en de promotie, de artiesten verzorgden belangeloos de muziek, en de recettes gingen (na aftrek van de kosten) voor 100 procent naar het ANC. Vele festivals door het hele land zijn op die manier georganiseerd. De laatste was vlak voor de vrijlating van Nelson Mandela in 1993.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat