Home

Rens Hoezen in Dorpsgenoten

Rens Hoezen in Dorpsgenoten Biddinghuizen - 20 april 2008.  In de 128e aflevering van Dorpsgenoten, de speciale rubriek door Rita van Westen op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, deze week Rens Hoezen. Geboren in 's-Hertogenbosch. Woont in Biddinghuizen sinds 1996.

Omdat mijn ouders gingen scheiden kwam ik op achtjarige leeftijd met mijn moeder in Biddinghuizen wonen. Mijn opa en oma van moeders kant woonden op de Veluwe en dan is Biddinghuizen lekker dichtbij. Het was even een heel heftige periode voor mij, zo rond de verhuizing. Gelukkig had ik snel weer nieuwe vrienden gevonden en op basisschool De Rank had ik het meteen prima naar mijn zin. Ik kwam bij meester Doedens in de klas en herinner me dat hij regelmatig aan me vroeg hoe het met mijn vader ging. Het feit dat er ook iemand was die belangstelling toonde voor mijn vader deed me toen heel erg goed.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link http://www.dorpsbelangen.net/dorpsgenoten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat