Home

Opening Fietsmaand Flevoland

Opening Fietsmaand Flevoland Biddinghuizen - 18 april 2008.  In de gehele maand mei staat de Flevoboulevard in het teken van fietsen. De fietsroute Flevoboulevard is dan namelijk onderdeel van de nationale fietsmaand.

Een bijzondere tocht van 20-45 km langs de oostzijde van het Veluwemeer in de gemeente Dronten en Zeewolde.

Spectaculaire opening zaterdag 3 mei 2008 bij FlevOnice
De Fietsmaand op de Flevoboulevard wordt dit jaar officieel geopend op de Open Dag van FlevOnice. Heel bijzonder is dat u de fietsroute kunt starten op de langste kunstijsbaan (5 km) van Europa. Wilt u nog niet direct de tocht gaan fietsen, dan kunt u deze dag ook genieten van de presentaties en clinics van o.a. trikken, nordic walking, skeeleren (met Rintje Ritsma),autoped, Skike en rolski en nordic blading, maar ook demonstraties van ligfietsen. Locatie: FlevOnice, Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen. ( zie voor actuele informatie http://www.flevonice.nl )

Fietsen over de Flevoboulevard
Lekker er op uit met de fiets voor een dagje, weekend of een hele vakantie. De fietsroute Flevoboulevard door het recreatiegebied aan het Veluwemeer biedt al deze mogelijkheden. Een route van 20-45 km fietsen door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten. U kunt zelf de lengte van de route bepalen. Op de route komt u vele recreatieve attractiepunten en gezellige horecagelegenheden tegen.

Speciaal voor u hebben zij ook diverse leuke aanbiedingen samengesteld.

U kunt de gehele maand mei starten vanaf twee startplaatsen (tevens finishplaatsen): strandpaviljoen de Fazant (incl. informatiecentrum Veluwerandmeren) te Biddinghuizen en hotel restaurant Hardersluis te Zeewolde. De start- en finishplaatsen zijn geopend van 10.00-17.00 uur. Bij de start ontvangt u de fietsroute Flevoboulevard, het kortingsbonnenboekje Flevoboulevard, deelnemerskrant nationale fietsmaand en diverse presentjes.

De fietsroute Flevoboulevard is één van de fietsroutes van deze nationaal georganiseerde fietsmaand, voorheen de landelijke fietsdag.

Meer informatie over de fietsmaand en de Flevoboulevard kunt u vinden op http://www.flevoboulevard.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat