Home

Meivakantie Veluwerandmeren

Meivakantie Veluwerandmeren Biddinghuizen - 28 april 2008.  De openingstijden van Het Informatiecentrum Veluwerandmeren zijn vanwege de meivakantie uitgebreid.

Woensdag 30 april is het Informatiecentrum vanwege Koninginnedag gesloten.

Tussen Hemelvaartsdag, donderdag 1 mei, en Bevrijdingsdag op maandag 5 mei, is het Informatiecentrum dagelijks geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Ook is het Informatiecentrum dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur open van woensdag 7 mei tot en met Tweede Pinksterdag op maandag 12 mei.

Woensdagmiddag 7 mei organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren samen met het IVN Flevoland een excursie op het fruitteeltbedrijf Elshof, Van der Hamlaan 19 in Dronten. De excursie start hier om 14.00 uur. Aanmelden kan via de mail van het Informatiecentrum info@infoveluwerandmeren.nl of telefonisch op 06-23294106.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, dat is gehuisvest in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, nabij de brug tussen Elburg en Flevoland, kun je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat