Home

In de file met Knooppunt Kranenbarg

Biddinghuizen - 29 april 2008.  Het Radio 2 programma Knooppunt Kranenbarg gaat terug naar de tijd toen files nog bijzonder waren. Want op 2e Pinksterdag organiseert het programma op FlevOnice bij Biddinghuizen de leukste file van Nederland.

Exclusieve file
Met exclusieve oldtimers, snelle supersportcars, antieke pick-ups. Met trage Trabants en snelle Porsches, nieuwe Moto Guzzi’s en oude Nortons. Op de vijf kilometer lange asfaltbaan van FlevOnice kunt u ze allemaal bij elkaar zien.

Autofielen
Knooppunt Kranenbarg doet de hele uitzending live verslag van deze leukste, meest bijzondere en meest gezellige file van Nederland, met muziek en gesprekken met autofielen en motormuizen.

Wegenwacht
Bovendien zijn er demonstraties file-oplossen van Rijkswaterstaat (onder andere een demonstratie van het snel rechtopzetten van een gekantelde vrachtwagen met een hefkussen), is het KLPD aanwezig met een oude politie-Porsche en de modernste Volvo en kan de Wegenwacht-auto eens van binnen bekeken worden. Ook is er gelegenheid om te schaatsen, te skeeleren en te triken.

Show
Sluit met je aan bij deze file en show je bijzondere of juist heel gewone auto. Iedereen is welkom! Juist omdat Knooppunt Kranenbarg op zoek is naar zo veel mogelijk bijzondere voertuigen wordt het de meest geweldige file die je ooit gezien hebt!

Asfalt
Bovendien staat er vijf kilometer tweebaans asfalt ter beschikking, dus er is genoeg ruimte voor iedereen. Laat vóór woensdag 7 mei even weten of en met hoeveel je komt, dan kunnen wij je meer informatie en een routebeschrijving sturen.

Heb je vragen, stuur dan even een mailtje naar kk@ncrv.nl of bel 035 – 671.97.77

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat