Home

Veronica Eindexamenfestival in Walibi

Veronica Eindexamenfestival in Walibi Biddinghuizen - 11 juni 2008.  Op zaterdag 14 juni 2008 presenteren Veronica en Walibi World het Veronica Eindexamenfestivalvan het jaar. Eindexamenkandidaten kunnen overdag genieten van alle attracties in Walibi World en 's avonds van een exclusief feestmet DJ Ricky Rivaro, DJ Chuckie en De Jeugd van Tegenwoordig.

Kaarten voor het Veronica Eindexamenfestival 2008 kosten slechts €10,- en kunnen besteld worden via http://www.veronicatv.nl.

Tijdens het Veronica Eindexamenfestival kunnen eindexamenkandidaten overdag van 10.00 uur tot 18.00 uur genieten van alle attracties in Walibi World. Van 14.00 tot 17.00 uur is er een exclusief feest op het plein bij de Megacoaster Goliath. Hier verzorgen DJ Ricky Rivaro, DJ Chuckie en De Jeugd van Tegenwoordig optredens. De Megacoaster Goliath blijft tijdens het feest geopend.

Het Veronica Eindexamenfestival is alleen toegankelijk voor eindexamenkandidaten van 16 jaar en ouder. De kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te bestellen via http://www.veronicatv.nl

Na afloop van het feest kan je gebruik maken van het reguliere openbaar vervoer (deze bussen doen niet mee aan de staking) van Walibi World naar NS Station Harderwijk. Deze bussen vertrekken vanaf de entree van Walibi World! Let op! De laatste bus naar NS Station Harderwijk vertrekt om 18.30 uur! De speciale Eindexamenfestival-bussen komen te vervallen.

Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat