Home

Midzomerfeest met live EK voetbal

Biddinghuizen - 20 juni 2008.  Tijdens de langste dag zal er bij Restaurant De Klink de gehele avond livemuziek zijn.

Vorig jaar na "Flevoboulevard Swingt" vroegen diverse gasten zich af of er niet vaker bij mooi weer buiten livemuziek te beluisteren kon zijn.

De mensen van restaurant De Klink hebben dat in hun gedachten gehouden en de kalender erop na geslagen en toen bleek dat 21 juni (midzomer) op zaterdag is. Zo ontstond het Midzomernachtfeest.

Op deze avond zal de Flevolandse band "Blue Train" optreden, ook zal er die avond "Live" geschakeld worden naar Basel ( Zwitserland ) om zo te kunnen kijken naar de verrichtingen van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap voetbal.

Het optreden van Blue Train begint om 18.00 uur. Blue Train is afkomstig uit de provincie Flevoland. Na enige wisselingen kreeg de band in 2000 de huidige bezetting. Toen het eenmaal klikte, bleek er ook veel mogelijk. In het repertoire is dat dan ook terug te vinden, steeds wordt gezocht naar de musicule, dát moment, dié noot die zo’n nummer afmaakt. Sindsdien hebben deze liefhebbers al veel podia besprongen. Voornamelijk in Midden-Nederland, maar ook daarbuiten. Festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften.

De band kan inmiddels bouwen op een jarenlange podiumervaring, zowel in kleinschalig verband als groots opgezet. De band heeft er kennelijk plezier in en weet dit dan ook in een spetterende show om te zetten. Blue Train, een dampende swingende blues- pop- en soulband, een negenkoppig collectief met een stuwende ritmesectie als basis, een strakke blazersgroep als handtekening en twee dijken van zangeressen in de frontlinie. Het repertoire is een denderende dwarsdoorsnede van de betere nummers van de jaren zestig tot aan vandaag toe.

Tijdens deze avond zal de keuken van het restaurant geen a la carte serveren, maar gemakkelijke gerechten van de barbecue die u, tijdens het genieten van de muziek, zo kunt eten.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat