Home

2e editie Flevoboulevard Swingt is er klaar voor

Biddinghuizen - 5 juli 2008.  Na een succesvol debuut in 2007 is ook Flevoboulevard Swingt! 2008 er helemaal klaar voor. Op zaterdag 6 september aanstaande vindt dit jazz- en bluesfeest plaats, op maar liefst negen locaties langs het Veluwemeer bij Biddinghuizen.

Op elk van deze locaties speelt een andere band. Het belangrijkste verschil met de eerste editie, is dat dit jaar nog meer de rek is opgezocht binnen de jazz- en bluesgenres. Zo speelt er, net als vorig jaar, de ‘old school’ jazzband ‘W.B. Jasscrooners’, maar is ook de sterk nationaal opkomende zangeres ‘Nina June’ met haar vaste band te bewonderen. Nina June heeft naast jazz grote raakvlakken met pop en folk.

Coffee & Jazz
Tevens is er aandacht voor lokaal toptalent: het jonge Drontense kwartet ‘Coffee & Jazz’ en de eveneens Drontense band ‘Mac Allen’ zijn twee van de andere namen die optreden op Flevoboulevard Swingt! 2008. En niet te vergeten speelt er een zeer jeugdige jazzband uit Enkhuizen: ‘Jazz 4 Juniors’.


De Tilburgse band 'SUB' is één van de artiesten tijdens Flevoboulevard Swingt 2008

De overige bands zijn ‘Jasper van Pelt & The Pocket Jazz and Swing Band’, de Tilburgse bands ‘Jess’ en ‘SUB’, singer-songwriter ‘Martin van de Vrugt’ en wegens hun grote succes op editie 2007: de Harderwijkse rasmuzikanten van de ‘Too Mutz Blues Band’.

Organisatie Flevoboulevard Swingt!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat