Home

Nieuwe attractie Infocentrum Veluwerandmeren

Nieuwe attractie Infocentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 6 juli 2008.  Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is een attractie rijker. Sinds deze week zwemmen er in het aquarium vissen die je ook in de Veluwerandmeren tegen kunt komen, zoals zilverwindes, schubkarpers en spiegelkarpers.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, dat is gehuisvest in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, nabij de brug tussen Elburg en Flevoland, kun je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Vanaf het dakterras heb je een uniek uitzicht over het Veluwemeer met op de achtergrond de Veluwe en het vestingstadje Elburg en aan de andere kant het strakke polderlandschap.
Een bezoekje aan het Informatiecentrum is zeker de moeite waard.

Openingstijden
Het Informatiecentrum is in de zomervakantie open van woensdag- tot en met zondagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur. In de zomervakantie worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat