Home

FlevOnice introduceert bedrijfsarrangement

FlevOnice introduceert bedrijfsarrangement Biddinghuizen - 11 juli 2008.  Exclusief voor FlevOnice hebben Leontien van Moorsel en Jochem Uytdehaage een speciaal programma voor het bedrijfsleven ontwikkeld dat is afgestemd op het leveren van topprestaties.

De parallel met topsport zal hierin zowel in theorie als praktijk worden gedemonstreerd. Zowel Leontien als Jochem kunnen terugkijken op een glansrijke sportcarrière.

Het bedrijfsarrangement bestaat uit een presentatie en een topsport clinic van Leontien of Jochem en wordt in de maanden augustus, september en oktober 2008 aangeboden. Met Jochem wordt er na de presentatie geskeelerd op de 5 kilometer asfaltbaan en Leontien stapt uiteraard met de deelnemers op de fiets.

In overleg
In overleg met het team van FlevOnice wordt er een gepaste datum voor het gezelschap gezocht. Het is voor geïnteresseerden ook mogelijk om via een open inschrijving deel te nemen op vooraf vastgestelde data. Op deze manier wordt de mogelijkheid geboden om op een ongedwongen manier kennis te maken met andere bedrijven en het businessnetwerk te vergroten.

FlevOnice staat dus ook in de lente-, zomer- en herfstmaanden (wanneer er niet geschaatst kan worden) voor buiten- en sportief bezig zijn. Genieten van de natuur en ontspannen in gepaste ambiance staan bij FlevOnice hoog in het vaandel. FlevOnice biedt uiteenlopende sportieve en recreatieve mogelijkheden voor particulieren en groepen.

Meer informatie vindt u op http://www.flevonice.nl.

FlevOnice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat