Home

Ook 9e ROZ Classic start in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 12 juli 2008.  13 september lijkt nog ver weg, maar de organisatie van de ROZ Classic is alweer druk in de weer om de negende editie van deze ronde met oude voertuigen (classics) voor te bereiden. Net als vorig jaar is de start en finish van de ronde bij Dorthout Mees in Biddinghuizen.

Tussen start en finish toeren de klassieke auto's 425 kilomter in de omgeving.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk zal de negende ROZ Classic wederom in het oosten van het land verreden worden. Vorig jaar hebben Paul van Os en Rob Heldoorn laten zien uitstekende 'ROZ-uitzetters' te zijn. Zij nemen dit jaar ook weer samen met Bertus Raats de trajecten voor hun rekening van deze 45e 'Ronde om de Zuiderzee - Neerlands oudste autoklassieker'.

De start en finishplaats van de 9e ROZ Classic zijn bij het Golfresort “Dorhout Mees” te Biddinghuizen. De eerste deelnemer start om ongeveer 08.00 uur. De finish wordt verwacht om circa 20.30 uur.

Deelname staat open voor historische automobielen, gebouwd tot en met 31-12-1978. Een zogenaamde FIVA Identity Card is niet benodigd. Een “geldige” assurantieverklaring is echter wel verplicht. Er kan gestart worden in de sport of toerklasse. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van de betaling. Er zal geen technische keuring vooraf worden gehouden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over dit evenement op http://www.rozclassic.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat