Home

24 uur Skeeleren voor Kika

Biddinghuizen - 3 augustus 2008.  Op vrijdag 5 september en zaterdag 6 september 2008 is het tijd voor de Raps24KiKa. Dit is een unieke 24-uurs skate-/ skeelerwedstrijd voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. De wedstrijd wordt gehouden bij FlevOnice in Biddinghuizen.

Niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook voor een goed doel. Zeg maar gerust: een bijzonder goed doel. De opbrengsten worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Tijdens de vorige editie is er maar liefst E17.500,- opgehaald. Dit jaar willen we dat natuurlijk overtreffen, daarom is de organisatie opzoek naar bedrijven, die teams willen leveren voor deelname inclusief sponsoring.

Voor iedereen
Het evenement vindt plaats op FlevOnice in Biddinghuizen. Middels estafettesysteem is er continu één rijder per team op de baan. Elk team kan zijn eigen tempo en strategie bepalen. Hierdoor is het evenement aantrekkelijk voor sportievelingen, bedrijventeams, skaters en wedstrijdrijders. Kortom: voor iedereen! Het is gebleken dat het evenement bijzonder goed vol te houden is, zelfs voor mensen zonder eerdere skeelerervaring.

Nieuwe locatie
Dit jaar vindt Raps24KiKa plaats op een nieuwe locatie. We gaan van 'Het Hulsbeek' in Oldenzaal naar 'FlevOnice' in Biddinghuizen. Dit geeft ons de mogelijkheid om het evenement verder te laten groeien. De locatie heeft grote voordelen, omdat alle voorzieningen hier aanwezig zijn. De baan is een prachtige uitdaging voor skeeler liefhebbers.

Van alles te beleven
Tijdens het evenement zijn er allerlei spetterende activiteiten voor het publiek en de deelnemers. Raps24KiKa zal worden opgeluisterd door de immer energieke spreker Jannes Mulder.

Uitgebreide website
De organisatie heeft een uitgebreide website ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op http://www.raps24kika.nl.

Bron: Evenementnieuws.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat