Home

FlevOnice gastheer sportieve evenementen

Biddinghuizen - 8 augustus 2008.  Aanstaand weekend is FlevOnice te Biddinghuizen gastheer van zowel het NK Road Skeeleren als het NK Amateurs en Masters Wielrennen.

FlevOnice staat bij velen al bekend als de 5 kilometer ijsbaan in de wintermaanden. Gedurende de zomermaanden leent deze locatie zich uitstekend voor grootschalige evenementen zoals wedstrijden, toerritten, rally’s, bedrijfsfeesten, beurzen, etc.

De organisatie van het NK Road Skeeleren is in handen van de Skatebond Nederland en start vrijdagavond 8 augustus om 18.00 uur met de senioren (dames, masters en heren). Op zaterdag 9 augustus wordt het kampioenschap vervolgd met de kadetten en junioren. Aansluitend wordt door de senioren het kampioenschap met de EK- en WK afstanden vervolgd. De wedstrijddag op zaterdag wordt afgesloten met een “Open Kampioenschap” over 5 kilometer. Dit is de baanafstand van FlevOnice.

NK Amateurs
Op zondag 10 augustus organiseert de Wielerbreedtesport Federatie Nederland, een samenwerkingsverband tussen de KNWU en een 5 tal vrije wielerbonden, het Nederlands Kampioenschap voor Amateurs en Masters 30+, 40+, 50+ en 60+. Vanaf 09.00 uur worden de diverse wedstrijden verreden.

Geen entree
Op alle dagen zijn bezoekers zijn van harte welkom. Bezoekers hoeven geen entree te betalen. FlevOnice beschikt naast de uitgebreide buitenfaciliteiten ook over een hoofdgebouw met een zelfbedieningsrestaurant waar iedereen een kopje koffie of andere consumptie kan nuttigen.

FlevOnice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat