Home

Ambulancezorg Haaglanden rijdt voor KIKA

Biddinghuizen - 15 augustus 2008.  Medewerkers van Ambulancezorg Haaglanden doen op 5 en 6 september 2008 voor de derde keer mee aan de RAPS24kika: een skeelermarathon van 24 uur voor de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA).

Als ambulancemedewerkers zijn ze dagelijks bezig met de gezondheid van mensen. Ze ondersteunen graag goede doelen op dit gebied, daarom heeft men besloten dat er een sponsoreigenschap aan deze race zal worden verbonden.

Teams van Ambulancezorg Haaglanden doen daarom mee aan de skeelermarathon van 24 uur op FlevOnice te Biddinghuizen. De teams bestaan uit vrouwen en mannen die werken bij de ambulancediensten van de GGD Den Haag, het Witte Kruis bv, Ambulancezorg Zoetermeer en de Meldkamer Ambulancezorg.

Wat gebeurt er met het geld?
Alle opbrengsten van deze race worden gedoneerd aan de stichting KIKA. De stichting KIKA werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Zij hebben het geld hard nodig! Meer informatie over KIKA staat op http://www.kika.nl

Hoe kunt u ze steunen?
Kijk op http://www.ambuskaters.nl, u kunt ze sponsoren en/of ze komen aanmoedigen gedurende de Raps24kika.

Bron: Het Hele Westland.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat