Home

Studenten zetten zich in voor Veluwerandmeren

Studenten zetten zich in voor Veluwerandmeren Biddinghuizen - 20 augustus 2008.  Passanten weten niet altijd dat er aan het Veluwemeer, bij de brug tussen Elburg en Flevoland, een aantrekkelijk Informatiecentrum over de Veluwerandmeren is. Binnenkort kan ze dat niet meer ontgaan.

Vrijdag 22 augustus komen drie eerstejaars studenten van de Utrechtse Studentenvereniging Navigators in het kader van hun ontgroening een mooi attentiebord maken waarmee de aandacht op het Informatiecentrum wordt gevestigd.

Wil je zien hoe de studenten deze klus aanpakken of een handje willen helpen, dan ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom. Het Informatiecentrum bevindt zich in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, Bremerbergdijk 10, Biddinghuizen.

Een bezoek aan het Informatiecentrum Veluwerandmeren is beslist de moeite waard. In korte tijd kom je er veel te weten over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt er informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en natuur in en rond de Veluwerandmeren. Ook waterbeheer en (cultuur)historie komen uitgebreid aan bod.

Tot en met zondag 31 augustus is het Informatiecentrum geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur en vanaf 1 september wekelijks op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat