Home

Tweede editie Flevoboulevard Swingt

Tweede editie Flevoboulevard Swingt Biddinghuizen - 22 augustus 2008.  Op zaterdag 6 september aanstaande wordt voor de tweede keer “Flevoboulevard Swingt” georganiseerd.

Op negen swingende locaties op de Flevoboulevard, hét recreatiegebied aan het Veluwemeer, kunt u tussen 16.00 en 23.00 uur genieten van jazz & blues. Dit jaar met veel Flevolandse inbreng en speciaal een kinderjazzband. Door middel van de boot, bus of trein kunt u hoppen van de ene locatie naar de andere.

Zin in blues? Met je kinderen naar een echte kinderjazzband, Dixielandmuziek, luisterliedjes of gewoon lekker dansen op de muziek van vroeger. De Flevoboulevard Swingt biedt het allemaal. Naast veel jazz & blues muzikanten uit Flevoland is er ook een aantal veelbelovende bands van het oude land die hun kunsten tonen. Op maar liefst negen locaties langs het Veluwemeer in de gemeente Dronten en Zeewolde wordt het op zaterdag 6 september een muzikaal feest. En de toegang blijft gratis.

Genieten van meerdere bands op diverse locaties is geen probleem want per boot, bus, treintje of fiets kunt u gratis hoppen van de ene swingende locatie naar de andere. Ook culinair is er van alles op de locaties te beleven. Van een driegangen diner tot barbecue of gezellig een pannenkoek eten.

Om klokslag 16.00 uur gaat “De Flevoboulevard Swingt” officieel van start bij Restaurant De Klink op de Bremerbergdijk te Biddinghuizen. De muzikale openingsact wordt verzorgd door het “Pop & Rock koor”, bestaande uit maar liefst 100 mannen en vrouwen, uit Harderwijk in samenwerking met de Elburger Bottervereniging.

“De Flevoboulevard Swingt” is een initiatief van de vereniging Flevoboulevard, een samenwerkingsverband van 23 horeca-, watersport- en recreatiebedrijven aan de Flevolandse kustlijn van het Veluwemeer.

Meer informatie over het programma, de locaties en het vervoer kunt u vinden op http://www.flevoboulevard.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat