Home

FlevOnice Run: loop voor iedereen

FlevOnice Run: loop voor iedereen Biddinghuizen - 2 oktober 2008.  Op zondag 12 oktober organiseert Loopsport2000 in samenwerking met Titus Loopsport en FlevOnice haar 1e FlevOnice-Run in Biddinghuizen over de afstanden van 5 km, 10 km en 15 km.

Op het asfaltparcours van FlevOnice kunnen de deelnemers 1, 2 of 3 rondes van 5 kilometer lopen. Naast een fun-run is deze loop ook een prestatie- en wedstrijdloop. Enkele snelle regionale en nationale vedetten hebben zich reeds aangemeld.

De sponsoren Loko lt specialisten uit Zeewolde en Run2Day uit Almere zorgen voor mooie prijzen. Een unieke herinnering aan deze loop is vervaardigd door Henry van de Horst uit Zeewolde.

Inschrijven op de dag zelf is mogelijk vanaf 10.30 uur tot 10 min voor de start. De start is om 12.00 uur. De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Na de prijsuitreiking zal een verloting op startnummer plaatsvinden met 10 prijzen in natura. Tevens kunnen deelnemers tegen inlevering van het startnummer een fikse korting verkrijgen op een schaatskaartje van FlevOnice.

Bezoekers en supporters zijn uiteraard ook van harte welkom. Entree is gratis. Meer informatie kunt u verkrijgen via: http://www.loopgroep2000.nl of op http://www.flevonice.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat