Home

Eten onder het genot van een dansje

Biddinghuizen - 27 oktober 2008.  Restaurant De Klink organiseert, even als de afgelopen jaren, weer een 'Diner Dansant' avond. Deze zeer gewilde dansavond wordt georganiseerd op zaterdag 24 november aanstaande.

Tijdens een uitgebreid koud-, warm-, en dessert buffet, kan u stijldansen op de muziek uit de jaren ’70 tot heden.

Al voordat RTL de uitzendingen begon van programma's als “Dancing with stars” of “So you think you can dance”, waren er bij Restaurant “De Klink” al dansavonden. Dansavonden waarin ieder liet zien hoe goed men kon dansen. Geheel in eigen stijl met live muziek, waarop iedereen graag danste. Na de uitzendingen van “Dancing with stars” zaten de dansscholen vol met mensen die ook graag weer stijldansen wilden leren of hun dansen weer wilden bijschaven.

Kunsten
Voor diegenen die ondertussen hun danskunsten weer onder de knie hebben, stelt Restaurant “De Klink”, de deuren open, om hun kunsten te vertonen. Onder bezielende leiding van de “Huis-entertainer”, kunt u laten zien of u de foxtrot, Engelse wals of slow fox nog kunt. En voor diegenen die het nog kunnen, is er natuurlijk ook ruimte voor Rock 'n Roll.

The Entertainer, Jan Draijer, speelt muziek van ABBA tot de Jan Smit en van Frank Sinatra tot Lee Towers, zijn keuze in muziek is groots. U vraagt en hij speelt en dat alles speelt en zingt hij alleen.

Tussen het dansen door wordt er, door de koks van De Klink, een koud-, warm-, en dessertbuffet geserveerd. Hierin heeft u uitgebreid keuze in vlees, wild of vis, zowel in het koude als het warme buffet.

Deze avond begint om 19.00 uur en eindigt om ongeveer 23.30 uur. Voor de muziek en het buffet betaalt u € 30,- per persoon. Drankjes zijn daarbij niet inbegrepen.

Wilt u deze avond bij De Klink doorbrengen, dan dient u wel van tevoren te reserveren want op deze speciale avond geldt: vol = vol. Reserveren kan van donderdag tot en met dinsdag vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur op telefoonnummer 0321-331465 of 24 uur per dag via de website http://www.deklink.nl.

Openingstijden
Restaurant “De Klink” is van donderdag tot en met dinsdag geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is geopend van 12.00 uur, waar u zowel voor de lunch als dinerkaart kunt kiezen. Woensdags is het restaurant gesloten.

De Klink

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat