Home

Elfurentocht voor schaatsliefhebbers

Elfurentocht voor schaatsliefhebbers Biddinghuizen - 28 oktober 2008.  Op 29 november 2008 wordt, met een knipoog naar de Elfstedentocht, de ‘Raps Elfurentocht’, georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op de unieke vijf kilometer lange kunstijsbaan van Flevonice te Biddinghuizen. Raps en Flevonice zullen gezamenlijk de organisatie verzorgen.

Aan de tocht mag iedereen deelnemen. Volwassen, jeugd en zowel recreatieve- als wedstrijdrijders zijn van harte welkom. ’s Ochtends om zes uur wordt gezamenlijk in het donker gestart, individueel of in groepjes van drie of vijf personen. De dagspeaker zal erop toezien dat het de deelnemers gedurende elf uren niet aan motivatie zal ontbreken. Ondersteund door gezellige muziek van onder andere een dweilorkest.

Stempel
Na elke vijf kilometer kan bij de stempelpost weer ouderwets gestempeld worden. Aan de nodige koek en zopie langs de baan en op het terrein zal het niet ontbreken. Oude schaatstijden zullen herleven.

Om vijf uur zal iedereen finishen en is de tocht ten einde. Op vertoon van de stempelkaart is er een leuk aandenken alsook een certificaat voor het aantal gereden kilometers. Aansluitend zal er onder muzikale begeleiding een gezellige afterparty worden gehouden waar de berenburgers niet zullen ontbreken.

De faciliteiten bij Flevonice zijn voortreffelijk. De avond ervoor kan men zich inschrijven van 20.00 tot 22.00uur, men kan overnachten op het parkeerterrein met Camper of Caravan, de gehele nacht is het hoofdgebouw geopend en kan men gebruik maken van het horeca gedeelte alsook van de (sanitaire) voorzieningen zoals de wc, douches e.d.

Voor meer informatie over de Elfurentocht klik hier.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat