Home

Succesvolle schaatsinstuif bij FlevOnice

Succesvolle schaatsinstuif bij FlevOnice Biddinghuizen - 6 november 2008.  Honderden kinderen van de basisscholen uit de gemeente Dronten hebben woensdagmiddag onder leiding van Schaatstrainingsgroep Dronten bij FlevOnice gratis aan de schaatssport kunnen proeven.

Zowel schaatstrainingsgroep Dronten als FlevOnice hebben zich beschikbaar gesteld om de jeugd van Dronten weer aan het schaatsen te krijgen. "De aftrap is zeer succesvol geweest", aldus Cor Vahl, één van de initiatiefnemers van STG Dronten.

Instuif
Op iedere woensdag in november organiseert STG Dronten bij de 5-kilometer lange ijsbaan van FlevOnice een schaatsinstuif voor alle leerlingen van groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Dronten. Zowel de toegang tot FlevOnice als de schaatsles is gratis. Met dit gezamenlijke initiatief willen STG Dronten en FlevOnice proberen de jeugd weer op de schaats krijgen.

De schaatslessen starten om 14.30 uur en staan onder deskundige leiding van de trainers van STG Dronten en duren ongeveer 1 uur. Na de les kan de jeugd vrij doorschaatsen.STG Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat