Home

Start Elfurentocht door Reinier Paping

Start Elfurentocht door Reinier Paping Biddinghuizen - 17 november 2008.  De Elfurentocht van 29 november a.s. bij FlevOnice wordt gestart door Reinier Paping, oud winnaar van de Elfstedentocht in 1963.

Aan de Elfurentocht mag iedereen deelnemen. Volwassen, jeugd en zowel recreatieve- als wedstrijdrijders zijn van harte welkom. ’s Ochtends om 06.00 uur wordt gezamenlijk in het donker gestart, individueel of in groepjes van 3 of 5 personen. De dagspeaker zal erop toezien dat het de deelnemers gedurende 11 uren niet aan motivatie zal ontbreken. E.e.a. ondersteund door gezellige muziek van o.a. een dweilorkest. Na elke 5 kilometer kan bij de stempelpost weer ouderwets gestempeld worden. Aan de nodige Koek en zopie langs de baan en op het terrein zal het niet ontbreken.

Om iedereen om 06.00 uur te kunnen laten starten, heeft FlevOnice een voorinschrijving gestart via http://www.elfurentocht.nl.
De ijsbaan van FlevOnice is inmiddels ruim een week geopend voor publiek. De ijsvloer ligt er prima bij en is FlevOnice is uitermate tevreden over de huidige constructie en gaat vol vertrouwen de winter tegemoet.

FlevOnice heeft tevens van de KNSB groen licht gekregen om marathons te organiseren.

Woensdag 12 november keurde een delegatie van de schaatsbond de 5 kilometer lange ijsbaan goed. De eerste officiële Super Prestige marathon wordt op 17 december a.s. gehouden. Alle topploegen nemen deel aan deze reeks van vijf wedstrijden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat