Home

Naast 11uren ook 5- of 7uren tocht

Naast 11uren ook 5- of 7uren tocht Biddinghuizen - 26 november 2008.  Naar buiten kijkend zien we de sneeuw, de winter is begonnen! De schaatswinter dit jaar start komende zaterdag op 29 november in Biddinghuizen tijdens de 11urentocht.

De start om 06.00uur ’s ochtends wordt door Reinier Paping (winnaar Elfstedentocht 1963) verzorgd. De Elfurentocht wordt ondersteund door een dweilorkest, Koek en Zopie, stempelposten langs de baan, bekende marathon en lange baan rijders, speaker Jan van der Meulen, Raps Service Station powered by StouwdamSport, Schrobbeler After Party, een outletplein met vele super aanbiedingen m.m.v. o.a. Craft, Raps, Bont, Dale e.a., springkussen en schmink voor de kids en vele andere zaken.

Prijzen voor deelnemers zijn er in de volgende categorieën: -meest gereden kilometers solo in 11, 7 en 5 uur, eest gereden kilometers in groepsverband in 11, 7 en 5uur, meest originele verklede rijder of team en leukste rijder of team van het evenement.

Inschrijven
Vanaf woensdag 26 november is het ook mogelijk om bij de receptie van FlevOnice in te schrijven. Tegen betaling ontvangt u dan uw stempelkaart voor deelname. Het tarief voor deelname aan de race is € 25,00 p.p. (volwassenen) en € 15,00 p.p. (jeugd tot en met 14 jaar) bij een start om 06.00 uur. Wanneer u start om 10.00 of 12.00 uur, betaalt u € 22,50 p.p. (volwassenen) of € 12,50 p.p. (kinderen). Voorinschrijving is via de website van de Elfurentocht, http://www.elfurentocht.nl is mogelijk tot woensdag 26 november. Inschrijven op de dag zelf kan ook, de tarieven zijn dan € 2,50 p.p. hoger. Bezoekers zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij betalen de normale bezoekers entreeprijzen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat