Home

Opening Meimaand Fietsmaand bij Flevoboulevard

Opening Meimaand Fietsmaand bij Flevoboulevard Biddinghuizen - 15 januari 2009.  Op vrijdag 1 mei aanstaande zal de landelijke aftrap van de Meimaand Fietsmaand, een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, plaatsvinden op de Flevoboulevard.

Na veel lobby en overleg is het de vereniging Flevoboulevard gelukt om deze grootse happening op Flevolandse bodem te krijgen en wel bij FlevOnice te Biddinghuizen. Een unieke mogelijkheid om de Flevoboulevard en het toerisme in Flevoland op de kaart te zetten.

De fietsroute Flevoboulevard is al enkele jaren onderdeel van de Meimaand Fietsmaand. Dat het prachtig fietsen is op de Flevoboulevard, is geen geheim meer! Vele fietsers hebben al met veel enthousiasme de fietsroute van de Flevoboulevard gereden. De route van 20-45 km zorgt voor de nodige afwisseling en brengt de fietser door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten over het Veluwemeer. Op de route zijn vele recreatieve attractiepunten en gezellige horecagelegenheden te vinden. Dat het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC), dit jaar gekozen heeft om de opening op de Flevoboulevard te laten plaatsvinden, is dan ook een bevestiging hoe aantrekkelijk het gebied is voor alle fietsers.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 1 mei bij FlevOnice, beter bekent als de 5- kilometer lange kunstijsbaan. Op deze dag en het weekend van 2 en 3 mei staan, naast de spectaculaire aftrap, diverse activiteiten op het programma. Het gehele programma wordt nog nader bekend gemaakt. FlevOnice beschikt namelijk over een 5- kilometer lange asfaltbaan.

De vereniging Flevoboulevard is een samenwerkingsverband van 26 horeca-, watersport- en recreatiebedrijven aan de Flevolandse kustlijn van het Veluwemeer. Deze ondernemers hebben zich verenigd om dit mooie Flevolandse recreatiegebied op de kaart te zetten.
Meer informatie over de Flevoboulevard kunt u vinden op http://www.flevoboulevard.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat