Home

Defensie strijdt om titel bij FlevOnice

Defensie strijdt om titel bij FlevOnice Biddinghuizen - 30 januari 2009.  Op woensdag 4 februari vindt het eerste Open Kampioenschap Schaatsen van Defensie plaats bij de 5-kilometer lange ijsbaan van FlevOnice.

De gehele strijdkracht van Nederland is door de sportcommissie van de Koninklijke Landmacht uitgenodigd om hun krachten te meten in een Open Kampioenschap over 40- of 20 kilometer.

Zowel de heren als de dames gaan om 11.00 uur van start. Defensie had in een eerder stadium gehoopt op een deelname van 60 personen. Dat aantal deelnemers is ruimschoots gehaald; de teller staat op ruim 300.

De organisatie van het kampioenschap ligt geheel in handen van de Koninklijke Landmacht. De rijders kunnen door familie, vrienden en andere bezoekers worden aangemoedigd. Het schaatsspektakel wordt tevens vergezeld door een dweilorkest.De wedstrijd toertocht duurt tot 13.00 uur en de prijsuitreiking, door de kersverse Flevoland sportman van het jaar 2009, de Sgt Gregory Sedoc, zal rond 13.30 uur plaatsvinden in het restaurant.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat