Home

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 14 februari 2009.  Sinds maart 2008 is het Veluwerandmerengebied een attractie rijker: het Informatiecentrum Veluwerandmeren. Op speelse en interactieve wijze kom je er in korte tijd veel te weten over het Veluwerandmerengebied.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met mensen om te gaan. Interesse in vrijwilligerswerk of gewoon geïnteresseerd in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Zaterdagmiddag 28 februari organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren een informatiebijeenkomst. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Geschiedenis
De informatiebijeenkomst zaterdag 28 februari start om 14.00 uur en is omstreeks 16.30 uur afgelopen. Op het programma staan korte presentaties over het Veluwerandmerengebied en de geschiedenis van het Informatiecentrum Veluwerandmeren. Een van onze vaste vrijwilligers, Jaap Langendoen uit Swifterbant, vertelt uitgebreid over zijn ervaringen in het Informatiecentrum Veluwerandmeren. Het programma wordt afgesloten met een rondleiding door het Informatiecentrum waar we onder het genot van een hapje en drankje van gedachten kunnen wisselen.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren ligt op een unieke plek aan het strand van het Veluwemeer, bij de brug tussen Elburg en Flevoland. Het zit in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, Bremerbergdijk 10, Biddinghuizen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Stichting Wiel in Elburg en de Vrijwilligers Vacaturebank in Dronten of een mailtje sturen naar info@infoveluwerandmeren.nl.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat