Home

Dinerdansant in De Klink

Biddinghuizen - 24 maart 2009.  Restaurant De Klink organiseert, even als de afgelopen jaren, weer een dinerdansant avond. Deze zeer gewilde dansavond is organiseren wij weer op zaterdag 28 maart a.s. Tijdens een uitgebreid koud-, warm-, en dessert buffet, kan u stijldansen op de muziek uit de jaren ’70 tot heden.

Al zeker 30 jaar, voordat RTL de uitzendingen begonnen als “Dancing with stars” of “So you think you can dance”, waren er bij Restaurant “ De Klink” diverse dansavonden.

Dansavonden waarin ieder liet zien hoe goed men kon dansen. Geheel in eigen stijl met live muziek, waarop iedereen graag danste. Na de uitzendingen van “Dancing with stars” zaten de dansscholen vol met mensen, zowel jong als oud, die ook graag weer stijldansen wilden leren of hun dansen weer wilden bijschaven.

Bij Restaurant De Klink zijn sinds november 2004, weer de dansavonden geïntroduceerd. Ieder jaar zijn er twee dansavonden, een in november en een in maart. Dit om de donkere zaterdag avonden door te komen en u niet thuis voor de buis hoeft te zitten, maar gezellig met vrienden een worden vermaakt.

Voor diegene die ondertussen hun danskunsten weer onder de knie hebben, stelt Restaurant “De Klink”, de deuren open, om hun kunsten te vertonen. Onder bezielende leiding van onze “Huis-entertainer”, kunt u laten zien of U de foxtrot, Engelse wals of slow fox nog kunt. Eventueel voor degene die het nog kunnen rock ’n roll, is daar natuurlijk ook nog ruimte voor.

The Entertainer, Jan Draijer, speelt muziek van ABBA tot de Jan Smit of van Frank Sinatra tot Lee Tower, zijn keuze in muziek is groots, U vraagt en hij speelt en dat alles speelt en zingt hij alleen.

Tussen het dansen door wordt er, door onze koks, en koud-, warm-, en dessert buffet geserveerd. Hierin hebt U uitgebreid keuze in vlees of vis, zowel in het koude als het warme buffet. Aanvang van het buffet is 19.30 uur.
Deze avond begint om 19.00 uur en eindigen om ongeveer 23.30 uur voor de muziek en het buffet betaald U € 30,- per persoon. Drankjes zijn daarbij niet in begrepen.

Wilt U deze avond bij De Klink doorbrengen, dan dient u wel van tevoren te reserveren want op deze speciale avond geldt: vol = vol. Reserveren kunt u van donderdag tot en met dinsdag vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur op telefoonnummer 0321-331465 of 24 uur per dag via de website http://www.deklink.nl.

Openingstijden
Restaurant “De Klink” is van donderdag tot en met dinsdag geopend vanaf 10.00 uur.
De keuken is geopend van 12.00 uur, waar u zowel voor de lunch als dinerkaart kunt kiezen
Woensdag is de sluitingsdag.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat