Home

Walibi vrijkaarten met Kiekendief-sticker

Biddinghuizen - 3 april 2009.  Acht Flevolanders, die door middel van een Kiekendiefsticker op hun auto hebben laten zien trots te zijn op Flevoland, zijn op zaterdag 28 maart in het zonnetje gezet. Tijdens de Dag van Flevoland kregen zij een waardecheque aangeboden door gedeputeerde Economische Zaken, Andries Greiner.

De winnaars mochten een keuze maken uit een drietal arrangementen: een etentje bij het restaurant Mes Amis op Urk, een dagje Walibi World voor vier personen of een waterski & diner bij het Lido in Almere. Met de Kiekendiefactie, die in 2008 opnieuw is opgestart, wil de provincie de Kiekendief, als symbool van Flevoland, positief onder de aandacht te brengen. In heel Flevoland zijn foto’s gemaakt van auto’s met een Kiekendiefsticker. Hieruit zijn deze acht prijswinnaars getrokken.

Bestellen
Tijdens de Dag van Flevoland zijn weer vele Kiekendiefstickers uitgereikt. De Kiekendiefstickers zijn te bestellen bij de afdeling Economische Zaken van de provincie Flevoland via telefoonnummer: 0320-265323.

Winnen
De provincie gaat door met de Kiekendiefactie. Bent u ook trots op Flevoland? Plak dan zo’n sticker op uw auto en maak kans op een van de genoemde arrangementen! Maak een mooie foto van uw auto inclusief Kiekendiefsticker tegen een typisch Flevolandse achtergrond en mail deze naar: Kiekendiefsticker@flevoland.nl. Iedere maand zal de provincie de meest originele foto’s kiezen en de inzenders belonen met het Mes Amis- of Lido-arrangement of de vier vrijkaarten voor Walibi World, al naar gelang de voorkeur die door de prijswinnaars wordt aangegeven. De winnende foto’s zullen op de website van de provincie Flevoland in een speciale fotogalerij worden gepubliceerd.

Bron: Provincie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat