Home

Walibi World opent 10 april

Walibi World opent 10 april Biddinghuizen - 6 april 2009.  Vanaf 10 april opent Walibi World haar deuren voor een nieuw seizoen vol met verrassingen.

Bezoekers kunnen genieten van de meer dan 40 attracties en shows in het park. Nieuw dit jaar is de familieshow van Master Illusionist ‘Christian Farla’ met nog nooit eerder vertoonde magische kunsten en een interactieve straatshow.

Als klap op de vuurpijl geeft Walibi World dit seizoen alle kinderen tot en met 5 jaar gratis toegang.

Verrassing, Show en Entertainment spelen dit seizoen de hoofdrol in Walibi World. Dit alles komt naar voren in de nieuwste show “Christian Farla Live!”. Master illusionist Christian Farla, gekozen tot " Beste illusionist ter wereld" van 2008 zorgt voor adembenemende magische kunsten nog nooit eerder vertoond in een themapark. De hele familie wordt meegenomen in een waar spektakel met ongekende verrassingen.

Dansende prullenbakken op straat? Ook dat kunnen bezoekers dit jaar beleven in Walibi World. Bezoekers worden verrast door een interactieve Street Party vol met humor. Een DJ draait heerlijke zomerse beats en neemt de hele familie mee in spektakel met muziek en dans. Niemand zal nog stil blijven staan. Zelfs de prullenbakken komen tot leven en dansen mee…

Openingsverrassing: 24 uur open!
Het seizoen start meteen met een knallende openingsverrassing. Op eerste paasdag 12 april tot en met tweede paasdag 13 april gaat Walibi World 24 uur open voor de jongerenactie Zip your Lip. Maar liefst 1.750 jongeren zullen 24 uur niet eten in Walibi World om hiermee geld op te halen voor hiv- en aidsprojecten van World Vision in Afrika. Tijdens deze 24 uur is er een speciaal programma met optredens van diverse artiesten o.a. van Nikki en ’s nachts zijn er attracties geopend. Meedoen met deze actie is helaas niet meer mogelijk. Uiteraard kunnen de bezoekers overdag de ‘Zippers’ aanmoedigen. Meer informatie over deze actie is te vinden op http://www.zipyourlip.nl

Verrassende festivals
De leukste en grootste festivals vinden plaats in Walibi World. In de zomer, op 22 en 29 juli en op 5 en 12 augustus, viert het park oud en nieuw tijdens het festival New Year’s Eve. Het park is dan maar liefst tot middernacht geopend. In oktober, tijdens de herfstvakantie, vinden de populaire Halloween Fright Nights plaats. Clown Eddie presenteert in de anders zo vriendelijke straten van Walibi World zijn cast van angstaanjagende freaks, crazy clowns en meer gruwelijke monsters. De Halloween Fright Nights zijn op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 17 oktober tot en met 1 november 2009 van 18.00 uur tot en met 22.00 uur.

Openingstijden en prijzen
Walibi World is geopend van 10 april 2009 tot en met 1 november 2009. Het park sluit op wisselende tijden. Dit varieert van 17.00 uur tot 24.00 uur tijdens het festival New Year’s Eve.

Het hele seizoen hebben alle kinderen tot en met 5 jaar gratis toegang in Walibi World. Overige prijzen:
Kinderen vanaf 6 t/m11 jaar: € 25,--.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 27,50 en 55+ en minder validen: € 25,--. Bovendien zijn er speciale groepstarieven voor groepen vanaf 20 personen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat