Home

20.000 euro voor aftrap Nationale Meimaand

20.000 euro voor aftrap Nationale Meimaand Biddinghuizen - 28 april 2009.  De provincie Flevoland stelt 20.000 euro beschikbaar voor de landelijke opening van de Nationale Meimaand Fietsmaand 2009. Het evenement vindt van 1 t/m 3 mei plaats en wordt georganiseerd door de Vereniging Flevoboulevard. Er worden tussen de vijf á tienduizend bezoekers verwacht.

De provincie hecht eraan dat dit evenement in Flevoland plaatsvindt vanwege de publicitaire en promotionele uitstraling. De provincie ziet goede kansen om de sector recreatie en toerisme in Flevoland verder te ontwikkelen. Flevoland kan hierin een opvangfunctie voor de Veluwe en de Noordvleugel gaan vervullen. Een evenement als de Meimaand Fietsmaand zet Flevoland op de kaart als een gebied met vele aantrekkelijke mogelijkheden voor een dagje fietsen, een toeristisch dagbezoek of meerdaags verblijf.

Andries Greiner, gedeputeerde Recreatie en Toerisme: "In tijden van economische neergang moeten we er voor zorgen dat de
recreatiemogelijkheden van Flevoland onder de aandacht worden gebracht. Fietsen is een uitstekende manier om deze jonge, mooie en natuurrijke provincie te ontdekken."

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

Bron: Provincie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat