Home

Schaatsen bij FlevOnice

Schaatsen bij FlevOnice Biddinghuizen - 29 april 2009.  Op Koninginnedag, vrijdag 1-, zaterdag 2- en zondag 3 mei kan er bij FlevOnice weer op echt ijs geschaatst worden.

In het kader van de opening van de Meimaand Fietsmaand en Flevoboulevard Fietsroute bij FlevOnice op vrijdag 1-, zaterdag 2- en zondag 3 mei is het ijs van de krabbelijsbaan op Koninginnedag al weer schaatsklaar.Op Koninginnedag en het aansluitend weekeinde kunnen kinderen bij FlevOnice al hun energie kwijt. Bij de poging tot het verbreken van het record Fietsbel bellen op vrijdag 1 mei om 13.00 uur kunnen ze namelijk aansluitend een rondje 5-km FlevOnice fietsen om daarna door te trappen naar de Flevoboulevard fietssouvenirsroute mét cadeautjes. Iedereen met fiets en bel is trouwens uitgenodigd om o.a. aan de recordpoging mee te doen.FlevOnice is in het openingsweekend van de Meimaand Fietsmaand en Flevoboulevard Fietsroute hét middelpunt van allerlei sportieve activiteiten voor jong en oud. Er staan diverse schaats-, skate- en trikke clinics, ligfiets- en stepdemonstraties op het programma. Naast een fietsfair, stuntfietsers, theater op de fiets, zullen ook bekende sporters zoals Rintje Ritsma, Jochem Uytdehaage, Annemarie Thomas, Rene Ruitenberg en Jan Maarten Heideman acte de présence geven.

Zowel de entree voor kinderen als ouders is op Koninginnedag en het gehele weekend gratis. Voor meer informatie zie: http://www.flevonice.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat