Home

Raps24Kika: Hét ultieme skeelerweekend

Raps24Kika: Hét ultieme skeelerweekend Biddinghuizen - 7 mei 2009.  Op 4 en 5 september aanstaande vindt de 6e editie van de Raps24KiKa plaats bij FlevOnice in Biddinghuizen.

Solo of in teams van drie tot zes personen wordt in een estafettevorm 24 uur lang geskeelerd voor het goede doel KiKa. Een hele uitdaging dus. Deze wordt echter niet geschuwd, ruim 35 teams reden de vorige editie en dit jaar rekent de organisatie op ruim 60 teams. De eerste inschrijvingen zijn reeds binnen.

Van alles te beleven voor bezoekers
Tijdens het evenement zullen er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden. Naast de activiteiten wordt er 24-uur lang muziek verzorgd door verschillende DJ’s, bands en een blaaskapel! Tevens is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. De start van de skeelerrace is vrijdag 4 september om 16.00 uur. Finish: zaterdag 4 september 16.00 uur. De toegang is gratis.Bekende gezichten
Nadat in de editie van 2008 alle teams en solorijders de 24 uur hadden volbracht, werd een gezamenlijke ereronde gereden. Niemand minder dan Europees en Wereldkampioen allround Rintje Ritsma, Olympisch Kampioen Gerard van Velde en meervoudig marathonkampioen Jan Maarten Heideman hadden de skeelers ondergebonden en gingen helemaal los voor het enthousiaste publiek.

Opbrengst voor het goede doel
Naast de opbrengsten uit de deelnamepot is het een heuse strijd wie de meeste gelden doneert aan het goede doel. In 2008 werd Euro 18.750 in totaal gedoneerd aan Kika. Dit bedrag is mede tot stand gekomen door een veiling voor het goede doel. Ook in 2009 zal er weer een veiling voor het goede doel plaatsvinden. O.a. items van bekende sporters, een doek van DE kunstenares uit Ootmarsum; Biance Leusink, zullen onder de veilinghamer worden gebracht van dagspeaker Jannes Mulder.De essentie
Toch kan de essentie van het evenement niet genoeg benadrukt worden: een topprestatie leveren door jezelf, voor elkaar en vooral voor KiKa. En daarin zullen alle deelnemers, zoals ieder jaar eigenlijk, glansrijk slagen in de 2009 editie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat