Home

Game Fair 2009 bij Dorhout Mees

Game Fair 2009 bij Dorhout Mees Biddinghuizen - 14 mei 2009.  Het polderlandschap van Biddinghuizen vormt van 21 t/m 24 mei het decor waarin de Game Fair de natuur in al haar facetten zal tonen.

De Game Fair is een initiatief van een aantal Nederlandse jagers en is ontstaan in de jaren zeventig naar Engels voorbeeld. De doelstelling van de Fair is het natuurbeheer positief uit te dragen en vooroordelen weg te nemen. De Game Fair is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat tweejaarlijks wordt gehouden. Beleving vormt tijdens de Game Fair 2009 de rode draad en nodigt het hele gezin uit dit te ervaren. Het evenement vindt dit jaar plaats op het terreinencomplex van Dorhout Mees en FlevOnice en is zowel uniek als veelzijdig.

Schallen
De jachthoorn zal op Hemelvaartdag over het polderland schallen en zo de Game Fair openen. Een fair die plaats biedt aan talloze standhouders die hun producten en diensten aanbieden die verweven zijn met de natuur. Een valkenier zal de bezoeker meenemen op de vleugels van de wind en een wervelende roofvogelshow geven. Ook is er dit jaar ruimte voor de sportvisserij en het vliegvissen zal worden getoond. Traditiegetrouw neemt alles wat gelieerd is aan de jacht een prominente plaats in op de Fair. Dat uit zich door jachthondendemonstraties, schietwedstrijden en de diverse meutes met hun paarden en honden, die zeker zullen imponeren. De paardenliefhebber wordt niet vergeten; een paardenpolo demonstratie en een show met IJslandse paarden en Tinkers staan op het programma. Op zondag 24 mei zal een Hubertusviering plaatsvinden.Schaatsen op krabbelijsbaan
Om de doelstelling van de Game Fair uit te dragen zullen er workshops gegeven worden over reewild, valkerij en zweethonden. Voor de kinderen is er gelegenheid vogelhuisjes te bouwen, te schaatsen op de krabbelijsbaan van FlevOnice en het beroemde circus Renz zal diverse voorstellingen geven.

Kijk voor meer informatie op http://www.gamefair.nl.

FlevOnice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat