Home

Grote Pinksterconferentie in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 21 mei 2009.  Van 29 mei t/m 1 juni a.s. organiseert ‘Opwekking’ voor de 39e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen. Het thema dit jaar is : ‘gerechtigheid, vrede en vreugde door de Heilige Geest.’

Vorig jaar kwamen meer dan 50.000 mensen - waaronder een kleine 15.000 kampeerders - naar de polder. Van harte welkom. Voor Biddinghuizenaren is het de moeite waard om er eens een fietstocht aan te wagen (fietsers gratis toegang). Het is een gezellig en feestelijk gebeuren.

Hoofdprogramma
Tijdens deze dagen zullen we met elkaar stilstaan bij de betekenis van Pinksteren; dat God zijn Geest als Helper heeft gezonden. Hij helpt, sterkt, leidt en troost ons waar wij dat nodig hebben. Zowel 's morgens, 's middags als 's avonds zullen er samenkomsten gehouden worden met sprekers uit binnen- en buitenland. Op zaterdagmiddag zijn er workshops over diverse actuele thema's en op zondagmiddag is er een sing-in in de openlucht. Er is een uitgebreide boek- en muziekwinkel, een zendingsbeurs etc.

Kinderen
Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er 6 verschillende programma’s (afgestemd op de diverse leeftijden) waarin ze op een feestelijke en creatieve manier horen - en zien! - over God en de Bijbel. Er zijn ochtend- en middagsamenkomsten, die parallel lopen met de diensten voor volwassenen.

Tieners
Ben je tiener (brugklas tot 17 jaar)? Dan kun je op je eigen terrein terecht voor fun & action, gave muziek, radicale prediking en heftige buitenactiviteiten.

Jongeren
Een enthousiast team van jongeren bereidt een spetterend en creatief programma voor jongelui van 17 t/m 25 jaar voor. Net als vorig jaar zullen er ook overdag weer diverse afwisselende activiteiten zijn. Ontdek wat er op christelijk gebied in Nederland onder jongeren gebeurt, en doe inspiratie op hoe jij je leven als christen vorm kunt geven!

Meer informatie: http://www.opwekking.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat