Home

Live muziek bij De Klink

Biddinghuizen - 14 juni 2009.  Tijdens de langste dag, op zaterdag 20 juni zal band “Blue Train” vanaf 18.00 uur optreden bij Restaurant De Klink. Blue Train is afkomstig uit de provincie Flevoland.

Na enige wisselingen kreeg de band in 2000 de huidige bezetting. Toen het eenmaal klikte, bleek er ook veel mogelijk. In het repertoire is dat dan ook terug te vinden, steeds wordt gezocht naar de musicule, dát moment, dié noot die zo’n nummer afmaakt.

Sindsdien hebben deze liefhebbers al veel poppodia besprongen. Voornamelijk in Midden-Nederland, maar ook daarbuiten bespelen ze het publiek tijdens festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften. De band kan inmiddels bouwen op een jarenlange podiumervaring, zowel in kleinschalig verband als groots opgezette festivals.

Spetterend
De band heeft plezier in het spelen van hun muziek en weet dit dan ook in een spetterende show om te zetten. Blue Train, een dampende swingende blues- pop- en soulband, een negenkoppig collectief met een stuwende ritmesectie als basis, een strakke blazersgroep als handtekening en twee dijken van zangeressen in de frontlinie.

Het repertoire is een denderende dwarsdoorsnede van de betere nummers van de jaren zestig tot aan vandaag toe. Met onder andere Meat Loaf’s “Paradise by the dashboardlight” of de klassieker van de The Blues Brothers “Everybody needs somebody” met geweldige blazers partij erbij of wat te denken van Deep Purple, Tina Turner, Aretha Franklin of gewoon Hollandse muziek met onderandere nummers van de Dijk of Marco Borsato. Echt een avond om in uw agenda te zetten.Degenen die afgelopen jaar bij Flevoboulevard Swingt zijn geweest, hebben deze band kunnen zien spelen. Het publiek wat er toen was, ging compleet uit hun dak. De sfeer was uitstekend en de opzwepende muziek liet dan ook iedereen dansen. Van jong tot oud stond te swingen op de muziek van deze band.

Een reden te meer om de zomer goed in te wijden en een knallend feest er van te maken.

Tijdens deze avond zal de keuken van ons restaurant geen á la carte serveren, maar gemakkelijke gerechten van de barbecue of uit de “bolle jan” die u, tijdens het genieten van de muziek, zo kunt eten.

Entree voor deze avond is gratis.

De Klink

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat