Home

Prijswinnaar FietsSouvinirsroute in het zonnetje gezet

Prijswinnaar FietsSouvinirsroute in het zonnetje gezet Biddinghuizen - 17 juni 2009.  Gisteravond is de kersverse winnaar van de Flevoboulevard FietsSouvenirsroute bij FlevOnice in het zonnetje gezet.

Aan de winnaar, de heer Verhoeven uit Veldhoven, is door de voorzitter van de Flevoboulevard mevrouw A. Haverkort een splinternieuwe Altra fiets uitgereikt. Deze fiets is beschikbaar gesteld door Profile ‘de Fietsspecialist’.De FietsSouvenirsroute is door de Flevoboulevard speciaal in het leven geroepen in het kader van de Landelijke Meimaand Fietsmaand.

De FietsSouvenirsroute van de Flevoboulevard heeft fietsers langs uiteenlopende natuurgebieden als bos, polders en stranden gebracht, waarbij alle fietsers onderweg een leuke souvenir of stempel ontvingen. Met een volle stempelkaart werd er kans gemaakt op een fiets, beschikbaar gesteld door Profile ‘de fietsspecialist’.

Honderden fietsers hebben in de maand mei deze leuke fietsroute geheel of gedeeltelijk gefietst. De fietsroute van de Flevoboulevard kan nog steeds gefietst worden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat