Home

Ladies skeeleren voor strijd tegen kinderkanker

Ladies skeeleren voor strijd tegen kinderkanker Biddinghuizen - 22 juni 2009.  Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2009 wordt er bij Flevonice in Biddinghuizen Raps24KiKa georganiseerd.

Diverse teams zullen daar in een estafettesysteem 24 uur lang skeeleren om geld in te zamelen voor de Stichting Kika (kinderenkankervrij).Vorig jaar kwam een team van 6 vrouwen (en twee reserves) uit Biddinghuizen op de been, al direct na de race werd de conclusie getrokken: volgend jaar weer! Dit jaar is de groep uitgebreid en zullen er twee teams meedoen. De training hiervoor is al opgepakt en de dames gaan vol vertrouwen het evenement tegemoet.Ilse Groot Koerkamp, Rian van Bergeijk, Mirjam Bastiaansen, Monique van Luenen, Liesbeth van de Streek, Jolanda Noome, Erwina Cornelissen, Ina Graumans, Anne Marie van der Weijden, Cécile Ketelaars, Lydian Kuijpers en Jeanette Goense zullen als Biddinghuizer ladies zo veel mogelijk geld bij elkaar proberen te skeeleren voor de Stichting Kika.

Voor de inschrijving/het inschrijfgeld zijn diverse bedrijven benaderd om te sponsoren. Schaap Holland BV, Van Werven BV, Marc Custers Tuinen en Zo!, fysiotherapie Hans Rijpert, Thermofrost BV, Custers Hoveniers, Bol Handelsonderneming en De Groene Vlieg hebben hiermee de start al mogelijk gemaakt.

Daarnaast is het mooi als er nog extra sponsorgeld binnengehaald wordt. Dit extra bedrag komt volledig ten goede aan de Stichting Kika. Een ieder die hieraan een bijdrage wil leveren, kan dit storten op rekeningnummer 95 42 74 407 t.n.v. E J Overeem.
o.v.v. skeeleren Kika.Supporters en belangstellenden zijn tijdens het evenement natuurlijk van harte welkom.

Voor meer informatie over het evenement: http://www.raps24kika.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat