Home

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 22 juni 2009.  Sinds maart 2008 is het Veluwerandmerengebied een attractie rijker: het Informatiecentrum Veluwerandmeren.

Op speelse en interactieve wijze kom je er in korte tijd veel te weten over recreatie en natuur in het Veluwerandmerengebied. Ook (cultuur)historie en waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Het Informatiecentrum is leuk voor jong en oud.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is volop in ontwikkeling. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft.

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Bel dan naar 06-23294106 of stuur een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl.

In het Informatiecentrum is regelmatig iets nieuws te beleven. De hele maand juli staat in het teken van klimaatveranderingen. Behalve fraaie informatiepanelen over de effecten van klimaatveranderingen laten we ook zien wat je zelf kunt doen om het klimaat te verbeteren. Bovendien krijgen alle bezoekers die in juli hun oude gloeilamp inleveren bij het informatiecentrum een gratis.

Meer informatie?
Mirjam Stoffer (projectleider) Tel. 06-23294106
Jacob van Olst (voorzitter Raad van Bestuur) Tel. 0320-286113

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat