Home

Zoektocht naar grootste Pokémon fan van Nederland

Biddinghuizen - 8 juli 2009.  Het grootste Pokemon event van Nederland: Pokémon Day vindt voor de tweede keer plaats in Walibi World. Op 29 en 30 augustus 2009 kunnen kinderen naar hartenlust gamen, kaarten ruilen, met hun favoriete Pokémon helden op de foto en is er de verkiezing van de grootste Pokémon fan van Nederland.

Deze wordt bekend gemaakt tijdens Pokémon Day. De winnaar ontvangt een originele Pokémon beker en wordt overladen met Pokémon cadeaus.

Herhaald
Wegens het grootse succes van vorig jaar wordt Pokémon Day herhaald in Walibi World op 29 en 30 augustus 2009. Naast de attracties die geopend zijn, kunnen de kinderen genieten van de vele speciale Pokémon activiteiten zoals meet & greets met de favoriete tekenfilmhelden, de nieuwste Nintendo Pokémon spellen ontdekken, de Pokémon ruilkaarten verzamelen en als klap op de vuurpijl wordt de allernieuwste Pokémon film vertoond: Giratina en de Krijger van de lucht. Tevens kunnen alle kinderen hun Nintendo DS of DSi meenemen met de Pokémon spellen Diamond, Pearl of Platinum om de legendarische Regigigas te downloaden via één van de vele downloadpunten in het park.

Wie is grootste fan van het land?
Tijdens Pokémon Day kunnen kinderen zich opgeven voor de echte Pokémon quiz. Vele vragen komen voorbij en alleen de echte experts zullen de moeilijke vragen kunnen beantwoorden. Dat kan ook niet anders, want de winnaar krijgt een jaar lang de titel: ‘Grootste Pokémon Fan van Nederland’. De winnaar ontvangt een echte Pokémon beker met nog vele andere Pokémon cadeaus. Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis en ontvangt iedereen een Pokémon goodiebag en een hele speciale Pokémon Day promokaart.

Nederland in top 3 van grootste Pokémon landen wereldwijd. Dat Pokémon nog immens populair is in Nederland, blijkt uit het feit dat Nederland sinds 2007 in de top 3 staat van grootste Pokémon landen wereldwijd met miljoenen ruilkaarten in omloop. Pokémon bestaat inmiddels 12 jaar, waarbij het circa 10 jaar geleden voor het eerst in Nederland is geïntroduceerd. Vele kinderen zijn er mee opgegroeid, maar ook de nieuwe generatie associeert zich met de helden uit de Pokémon tv-serie en films. . Een wereld vol belevenissen, samenwerking en bovenal vriendschap zijn de fundamenten van Pokémon, die de kinderen zo aantrekt.

Kaartverkoop Pokémon Day
Kaarten voor Pokémon Day zijn online te bestellen via de website http://www.pokemonday.nl. Voor € 20 kan iedereen genieten van alle Pokémon activiteiten en de attracties van Walibi World. Ook meer informatie, de laatste nieuwtjes en het programma wordt vermeld op www.pokemonday.nl Pokémon Day is een samenwerking tussen PS Games, Walibi World en Nintendo.

Walibi.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat