Home

Nieuwjaarsduik bij Walibi op 23 juli 2009

Biddinghuizen - 16 juli 2009.  Walibi World viert deze zomer voor de vijfde keer New Year’s Eve. Het park is tijdens New Year’s Eve omgetoverd in de echte oud en nieuw sfeer. Bij oud en nieuw mag natuurlijk een traditionele Nieuwjaarsduik niet ontbreken.

Daarom organiseert Walibi World op ‘nieuwjaarsdag’ 23 juli 2009 een traditionele Nieuwjaarsduik.

Aanmelden
Van 09.00 – 10.00 uur kunnen durfals zich aanmelden bij het park, waarna de officiële duik om 10.15 uur van start gaat. Iedereen die de uitdaging aan gaat, ontvangt gratis entree voor Walibi World.

Nieuwjaarsduik
Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren viert Walibi World dit jaar voor de vijfde keer New Year’s Eve. Op 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus 2009 wordt er door duizenden bezoekers oud en nieuw gevierd, compleet met oliebollen, champagne, oudejaarsshows en om 24.00 uur een groots vuurwerk. Bij oud en nieuw hoort natuurlijk een traditionele Nieuwjaarsduik. Deze vindt plaats op de eerste ‘nieuwjaarsdag’ 23 juli 2009 in het water bij de hoofdingang van Walibi World.

Gratis entree
Deelnemers dienen zwemmend het water over te steken en ontvangen dan gratis entree voor het park. De durfals die deze uitdaging aan gaan, kunnen zich tussen 09.00 uur en 10.00 uur melden en omkleden bij het park. Om 10.15 uur wordt het startsein gegeven voor de officiële duik.

Lange hete zomer…
Walibi World is klaar voor een lange hete zomer vol met plezier voor iedereen! Naast New Year’s Eve en Nieuwjaarsduik is er deze zomer nog veel meer te beleven. Zo kunnen bezoekers elke dag meefeesten met een nieuwe show: ‘Cooldown Dubbel Frisss Party’. Bezoekers worden getrakteerd op hilarisch straatentertainment van Sjon en Sjeffrie met heel veel waterkannonnen. Hiernaast is het park van 13 juli 2009 tot en met 23 augustus 2009 elke dag tot 20.00 uur geopend en tijdens het festival New Year’s Eve zelfs tot 24.00 uur. Voor de prijs van een normaal entreebewijs kunnen bezoekers extra lang genieten van de attracties en shows.

Bron: Walibiweb.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat